Valikko Sulje

Valmennuskävelyt

Suuret ajatukset syntyvät kävellen. Siksi lanseerasimme valmennuskävelyt.

Tunnin mittaisten kävelylenkkien teemat vaihtelevat. Voit tilata meiltä asiakaskohtaisen tiimikävelyn, jossa jokainen tiimiläinen lähtee luurit korvillaan kävelylle ja pohdimme kaikille yhteistä teemaa.

Valmiita valmennuksiamme ovat

  • Tunti työhyvinvoinnille
  • Tunti sujuvalle tiimityölle
  • Tunti kiireelle
  • Tunti esihenkilötyölle
  • Tunti työntekijälähettilyydelle

Miten valmennuskävely toimii?

Kävelyllä jokainen saa yksilöllistä valmennusta yhteisesti. Kenenkään ajatustyötä ei häiritä välikysymyksillä, vaan jokainen voi pohtia teemaa rauhassa ja turvallisesti tutussa ympäristössään.

Kävelylenkin ohjaajana toimii koulutettu työnohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja NLP-vuorovaikutuskonsultti Hani Olsson. Hän avaa kamerayhteyden Teams-kokouksessa (tai käyttää tarvittaessa muita välineitä) ja johdattaa tiiminne aiheen pariin.

Asiakaskohtainen tiimivalmennus – tehokkaasti tunnissa

Jos työyhteisössänne on ajankohtaista esimerkiksi uuden toimintatavan käyttöönotto, tuotteen pilotointi tai työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen, voimme räätälöidä teille kohdennetun valmennuskävelyn.

Asiakaskohtaisissa ratkaisuissa tiimikohtaiseen kävelylenkkiin sisältyy myös aiheeseen orientoiva ennakkokysely sekä kuvallinen Intra-uutinen tiimin tuotoksista. Näin työyhteisö voi halutessaan välittää tunnelmia eri puolilta organisaatiota heille tärkeän aiheen parissa.

Mitä työyhteisövalmennus maksaa?

Tiimokohtaiset kävelyvalmennukset maksavat 290-540 € / tiimi riippuen tiimien lukumäärästä ja räätälöinnin määrästä. Tuotamme myös kaikille avoimia teemakohtaisia kävelyvalmennuksia. Ne maksavat osallistujalta 29 € / kerta tai 49 € / kk, jolloin osallistuja voi vaihdella teeman mukaisesti yrityksessä. Hintoihin lisätään arvonlisävero.