Valikko Sulje

Vahva tuki esihenkilönä

Ken on koskaan tehnyt haastavia kehonhallinnan liikkeitä, tietää niiden lähtevän usein vahvasta keskivartalon tuesta. Vastaavaa ”selkärankaa” lähdemme tässä yksilöllisessä vertaisvalmennuksessa tuottamaan esihenkilöille.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii erityisesti juuri rolissaan aloittaneille, mutta myös kokeneemmallekin esihenkilölle. Sinä, joka haluat vinkkejä päivittäiseen johtamiseen, kehittää itsensä johtamista, sekä tiimin johtamisen taitoja tai saada uusia ajattelutapoja, on tämä valmennus sinua varten.

Kuinka valmennus etenee?

Valmennusprosessiin sisältyy jokaiselle esihenkilölle viisi 1,5 h mittaista yksilövalmennusta. Valmennukset toteutetaan Teams-yhteyden välityksellä kamerat auki ja omassa työtilassa tai muuten rauhallisessa tilassa. Viiden yksilövalmennuksen lisäksi esihenkilöt tapaavat kaksi kertaa omassa pienryhmässään ohjatun ryhmävalmennuksen merkeissä. Muut osallistujat ovat muista pienyrityksistä.

”Vertaisvalmennuksessa vahvistin omaa osaamistani ja sain itselleni uuden ammatillisen verkoston. Tapaamme aamukahvien merkeissä, ja nyt minulla on matala kynnys koska tahansa kysyä apua ajankohtaisiin asioihini.”

Tyytyväinen osallistuja

Kaikki osallistuvat sitoutuvat luottamuksellisuuteen.

Valmennuksen teemat

Hinta ja ajankohta

Käynnistämme ensimmäisen pienyritysten esihenkilöille suunnatun valmennuksen tammi-helmikuulle 2023. Ryhmään pääsee mukaan ilmoittautumalla vuoden 2022 puolella. Halutessaan laskun saa heti ilmoittautumisen jälkeen tai kahdessa osassa, jolloin puolet laskutetaan helmikuun puoliväliin mennessä.