Voit tilata meidän kauttamme Blåkläder, Projob sekä paljon muita eri työvaatemerkkejä haluamallasi logolla ja painatuksella. Mitä ikinä yrityksenne tarvitseekaan, me voimme olla avuksi. Yksittäiset työvaatteet (esim. Blåkläderin työasut) tai sarja merkattuja vaatteita.

Onko sinulla valmis suunnitelma vai ajatus ja tarvitset suunnitteluapua? Autamme mielellämme. Mikäli valikoimassamme ei suoraan ole etsimäänne tuotetta, ottakaa yhteyttä niin etsimme mielellämme toivomanne tuotteen!

Onko työntekijöillänne jo yhtenäiset työasut?

Kauttamme voi tilata esimerkiksi brodeeratut fleecetakit tai hupparit, lippiksiä ja pipoja brodeerattuna työkäyttöön, painetut esiliinat, brodeeratut pyyhkeet, laukut ja muut kestävät käyttötarvikkeet lahjaksi henkilökunnalle tai asiakkaille.

Onko ajatuksissa kokonainen valikoima ja verkkokauppa?

Halutessaan asiakkaamme saavat oman verkkokaupan, jonka valikoima suunnitellaan yhdessä yrityksen brändivastaavan kanssa. Kauttamme on saatavilla myös suunnittelupalvelu.

Yksittäiskappaleet helposti uusille työntekijöille

Valtaosa yritysvaatteistamme valmistetaan niin, että kauttamme voi tilata myöhemmin yksittäisiä lisäkappaleita, kun työpaikalle liittyy uusia työntekijöitä.

Kysy tarjousta