Voimassa 10.9.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Perheyritys Tiimikaveri.fi-sivuston takana on HN-yritys Oy (y-tunnus 2769270-5). Verkkokaupan tuotteita myydään yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan kautta osoitteessa tiimikaveri.fi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Lähetämme tilauksesta sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilaamasi tuotteet
  • toimituskulut
  • laskun loppusumman

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tarkistathan myös roskapostin, mikäli et löydä tilausvahvistusta. Tilausvahvistuksen lähettäjänä näkyy asiakaspalvelu@tiimini.fi.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tuotteen varastoinnista riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää tilauksesta.Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme sivustollamme.

Mikäli toimituksella on kiire, kannattaa olla yhteydessä. Olemme innovatiivisia toimitusten suhteen ja välillä olemme jopa kuljettaneet paketin suoraan kisapaikalle.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti-, pakkaus- ja käsittelykulut. Näet toimituskulut verkkokaupan ostoskorista. Toimitamme tilaukset pakettina, kotiintoimituksella tai kirjeellä tuotteen koon ja asiakkaan tilauksen mukaisesti. 

Osan tuotteista voi noutaa toimipisteestämme. Varmista ennen tilausta, että tuote on saatavilla noutovarastosta.

Palautusehdot

Tilaamillasi tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti 14 vrk:n palautusoikeus, ellei kyseessä ole nimikoitu tai asiakkaalle erikseen räätälöity tilaustuote. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Asiakkaan oletetaan ymmärtävän, että painetuilla, nimikoiduilla tai muutoin kustomoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Epäselvissä tilanteissa kysy ennen tilaamista.

Palautuksista tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu @ tiimini.fi. Ilman etukäteisilmoitusta emme voi vastaanottaa palautusta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • mahdolliset lisätiedot (esim. sovittu puhelimitse 20.2. )

Palautusosoite:

Palautuksen voi sopia kasvotusten Porvooseen. Postin palautusosoite on:

Sopimusnumero 653311
HN-yritys Oy
Tuomitie 17
06100 Porvoo

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan pankkitilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Toimituksen noutamatta jättäminen ei käy palautuksesta

Jos asiakas jättää toimituksen noutamatta, perimme toimituksiin liittyvistä kuluista 20 € maksun.

Väärä tuote tai vioittuneet tuotteet

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu @ tiimikaveri.fi tai postitse.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Cheer.fi käsittelee kaikki asiakastiedot asianmukaisella luottamuksella ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.