Tiimikaveri-perheeseen kuuluvat myös urheilu- ja seuravarusteiden erikoisliikkeet Cheer.fi ja Jefu.fi. Jälkimmäinen selittää kenties etusivun kuvan omistajaperheestä amerikkalaisen jalkapallon varusteissa.

Ensin oli jenkkifutis – Jefu.fi

Jefu.fi aloitti toimintansa 2018 Super Bowlin eli NFL:n mestaruuden ottelupäivänä. Verkkokauppa perustuu yrittäjäperheen isän ja lasten harrastuksiin. Äiti on mukana talkootoiminnassa kioskissa tai harvinaisena hetkenä linjatuomarin roolissa. Isä ja perheen kolme lasta ovat kaikki harrastaneet tätä strategisesti haastavaa joukkuelajia.

Sitten tuli mukaan Cheer.fi

Perheen tytär hurahti jenkkifutiksen jälkeen myös cheerleadingin maailmaan. Sen innostuksen viitoittamana syntyi myös Cheer.fi saman vuoden kesällä. Suomessa vietettiin tuolloin lajin EM-kisoja, ja kauppamme oli tuolloin ensimmäistä kertaa esillä.

Tiimituotteet yhdistivät – Decotikki löysi uudet kaverit

Kesällä 2020 elettiin koronan aikaista taantumaa. Muiden karsiessa investointejaan me päätimme kasvaa ja laajentaa meille tuttujen seura- ja joukkuetuotteiden pariin. Samalla laajensimme brodeerattavat tuotteet yritysvaatteisiin, kun perinteikäs brodeeraus- ja painatusyritys Decotikki liittyi Tiimikaverin tuoteperheeseen. Decotikin tarjonta siirtyy vähitellen Tiimikaveri.fi-sivustolle.

Ota yhteyttä