Tiimikaveri-yrittäjäpariskunnan notkeampi Olsson eli Hani työskentelee päätyönään viestintäpäällikkönä valtiolla ja sivutoimisena yrittäjänä perheyrityksessään. Mukana Tiimikaverin toiminnassa ovat kolmen palkatun työntekijän lisäksi myös Hanin aviomies sekä kolme teini-ikäistä lasta, joten yritys toimii monipuolisena yrittäjyyskasvatuksen alustana. Yrityksen päätoimintaa ovat cheerleadingin ja amerikkalaisen jalkapallon varusteet sekä brodeeratut ja painatetut seuratuotteet ja yritysvaatteet.

Hanin valmennuksessa kehittyvät erityisesti yritysten ja julkishallinnon asiantuntijat, asiantuntijatiimit, pienyrittäjät sekä esimiehet. Mieluisimpia aiheita ovat tiimityön kehittäminen, uravalmennus ja henkilöbrändin kirkastaminen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Päivätyöstään johtuen Hanin omat konsultointityöt ajoittuvat virka-ajan ulkopuolelle tai työtehtäviä varten otetuille vapaapäiville. Hän tekee yksittäisiä viestintä- ja käännösprojekteja sekä valmentaa yksilöitä ja pienryhmiä: pienyrittäjiä, asiantuntijoita ja opiskelijoita.

Hän on kokenut viestinnän ja kehittämisen ammattilainen, koulutettu työnohjaaja ja ammatillinen opettaja. Voit tutustua Haniin LinkedInissä. Hän on suorittanut tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon, jossa opiskeltiin mm. palvelumuotoilua ja tuotteistusta, ja valmistuu Valmentamon vuoden mittaisesta coaching-koulutuksesta alkusyksyllä 2021.