Tiimikaveri-yrittäjäpariskunnan notkeampi Olsson eli Hani työskentelee päätyönään viestintäpäällikkönä valtiolla ja sivutoimisena yrittäjänä perheyrityksessään. Päivätyönsä rinnalla hän tarjoaa valmennuspalveluita muille esihenkilöille, yrittäjille ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille asiantuntijoille.

Hanin valmennuksessa kehittyvät erityisesti yritysten ja julkishallinnon asiantuntijat, asiantuntijatiimit, pienyrittäjät sekä lähijohtajat. Mieluisimmiksi aiheiksi ovat muodostuneet ammatillisen identiteetin kirkastaminen ja työn tuunaaminen, sujuvan tiimityön kehittäminen sekä erilaiset esihenkilövalmennukset.

Päivätyöstään johtuen Hanin omat valmennustyöt ajoittuvat aamuihin (klo 8-10) tai iltapäiviin (klo 15-19) tai työtehtäviä varten otetuille vapaapäiville. Hän valmentaa myös viikonloppuisin.

Hani on kokenut viestinnän ja kehittämisen ammattilainen, koulutettu työnohjaaja, ammatillinen opettaja, ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF) ja NLP Practitioner. Voit tutustua Haniin LinkedInissä. Hän on suorittanut tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon, jossa opiskeltiin mm. palvelumuotoilua ja tuotteistusta ja valmistuu yrittäjän ammattitutkintoon keväällä 2023.

Hanin viimeisin blogikirjoitus