Coaching

Tiimikaveri-yrittäjäpariskunnan notkeampi Olsson eli Hani työskentelee päätyönään viestintäpäällikkönä valtiolla ja sivutoimisena yrittäjänä perheyrityksessään HN-yrityksessä. Mukana HN-yrityksen toiminnassa ovat kolmen palkatun työntekijän lisäksi myös Hanin aviomies sekä kolme teini-ikäistä lasta, joten yritys toimii monipuolisena yrittäjyyskasvatuksen alustana. Yrityksen päätoimintaa ovat cheerleadingin ja amerikkalaisen jalkapallon varusteet sekä brodeeratut ja painatetut seuratuotteet ja yritysvaatteet.

Hanin valmennuksessa kehittyvät erityisesti yritysten ja julkishallinnon asiantuntijat, asiantuntijatiimit, pienyrittäjät sekä esimiehet. Mieluisimpia aiheita ovat tiimityön kehittäminen, uravalmennus ja henkilöbrändin kirkastaminen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Päivätyöstään johtuen Hanin omat konsultointityöt ajoittuvat virka-ajan ulkopuolelle. Hän tekee yksittäisiä viestintä- ja käännösprojekteja sekä valmentaa yksilöitä ja pienryhmiä: pienyrittäjiä, asiantuntijoita ja opiskelijoita.

Hän on kokenut viestinnän ja kehittämisen ammattilainen, koulutettu työnohjaaja ja ammatillinen opettaja. Voit tutustua Haniin LinkedInissä. Marraskuussa 2020 hän valmistui tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnosta, jossa opiskeltiin mm. palvelumuotoilua ja tuotteistusta.